Alpakat vierailevat

 

Humisevan Harjun alpakat ovat tottuneita ja hyväkäytöksisiä vetonauloja erilaisiin tapahtumiin.

Alpakat voivat tehdä vierailuja mm. palvelukoteihin, päiväkoteihin, erilaisiin tapahtumiin ja esimerkiksi pieniin synttärijuhliin. Ilahduta ja yllätä alpakkavierailulla! Kerro meille tapahtumastasi ja kysy tarjous! humisevanharjunalpakat@gmail.com tai 045 1398 374 / Carita Saarinen

 

 • Alpakat ovat suloisia, ystävällisiä, sekä vielä melko harvinaisia tuttavuuksia, jotka keräävät paljon ihailua ja levittävät ympärilleen hyvää mieltä.
 • Mukanamme on  tarvittaessa aitaus ja kaikki mitä alpakat tarvitsevat.
 • Valvomme itse eläimiämme ja kerromme yleisölle alpakoista.
 • Naposteluporkkanat tulevat mukaan, joita voivat ihmiset tarjota eläimille. Myös herneenpalot ja ruoho maistuvat eläimille kesäaikaan.
 • Tuomme tapahtumasta riippuen mukanamme alpakanvillasta tehtyjä tuotteita myyntiin tai esiteltäväksi, kuten myös alpakan raakavillaa. Kerromme alpakanvillan ominaisuuksista.
 • Jätämme jälkeemme aina siistin paikan. Vinkki: Alpakan lanta on erinomainen ravinne marjapuskille ja kukkiville kukkamaille.

 

Hinnat: 50€/h (Huom! Julkisissa esiintymisissä noudatetaan 0% alv-kantaa)+ matkakulut 50c/km (matkakulut veloitetaan edestakaisesta matkasta) Kysy tarjous!

 

Ota yhteyttä ja kerro meille tapahtumastasi!

Carita Saarinen

045 1398 374

humisevanharjunalpakat@gmail.com

 

Tapahtumat

 

Etsitkö erikoista vetonaulaa tapahtumaasi? Oletko jo kokeillut alpakoita? Alpakat vetävät kaikenikäisiä ihmisiä paikalle ja antavat myös medialle jutunjuurta ja mahdollistavat tapahtumallesi uudenlaista näkyvyyttä. Pystytte hyödyntämään alpakoiden erikoisuutta ja vetävää habitusta markkinoinnissanne. Pyytäkää meiltä esim. joku hyvä mainoskuva käyttöönne! Osallistumme tapahtumasi markkinointiin omissa kanavissamme.

Tapahtumat Tapahtumat

Kyläsepät ja ahjo

 

Jottei vaan kävisi turhan tylsäksi, niin esittelen tässä myös hyvät ystäväni ja yhteistyökumppanini, kyläsepät Tomi Dietrich ja Pasi Lähteinen. Tapahtumavierailut hoituvat tottuneesti yhdessä samalla kojulla, joten tapahtumiin on mahdollista saada myös aitoa tulista taontaa kenttäahjolla ja perinteikästä käsityötä, sekä kerrontaa vanhoista seppäperinteistä. Sepän työssä toimivia seppiä on Suomessa tällä hetkellä vain n. 200 ja heistäkin osa tekee seppähommia vain sivutyönään. Ennen vanhaan sepätön kylä oli kuoleva kylä. Merikarvialta löytyykin tänä päivänä peräti kaksi tomeraa seppää!  

Kyläsepät ja ahjo
Kyläsepät vierailevat

Raudantaontaa perinnemenetelmin

Kyläsepät vierailevat

Itse käsityönä tehdyillä välineillä taivutetaan tarkkoja yksityiskohtia

Hinnat:

Näytöstaonnat tapahtumiin ym. 100€/päivä + kilometrikorvaus 50c/km (edestakainen matka)

 

Tapahtumakutsut ja työtilaukset:

Tomi Dietrich

040 5079924

Pasi Lähteinen

0400 557408 

kylasepat@gmail.com

 

Palvelukotivierailut

 

Sympaattiset veijarimme ilahduttavat myös pienimuotoisemmissa kesätapahtumissa ja voivat vierailla ympäri vuoden myös mm. palvelukotien sisätiloissa asukkaita tervehtimässä.

 

 • Alpakat ovat siistejä eläimiä, jotka hoitavat asiansa sille osoitettuun paikkaan, kunhan eläimiä käytetään vessapaikassaan riittävän usein (max. puolen tunnin välein varmuuden välttämiseksi)
 • Alpakat ovat melko hiljaisia eläimiä, jotka ääntelevät enimmäkseen hymisemällä.
 • Suloinen ulkonäkö, sielukkaat silmät ja pehmoinen kaula ja huulet eivät jätä ketään kylmäksi!
 • Asukkaat voivat tarjota alpakoille kädestä tai astiasta porkkananpaloja, joita ne saattavat tulla popsimaan
 • Alpakoiden läsnäolo rauhoittaa ja pelastaa huononkin päivän! Havaittu olevan positiivisia vaikutuksia asukkaiden lisäksi myös henkilökunnassa. ;)
Alpakat vierailevat

Alpakat tuovat hyvää mieltä mihin ikinä menevätkin!

Alpakat vierailevat

Sukellus alpakan sielukkaisiin silmiin