Alpakkatuotteet

Babyalpakka on yksi maailman hienoimmista ja arvostetuimmista luonnonmateriaaleista maailmassa, sillä sen keveys ja silkkimäinen tuntu ovat vailla vertaa. Kuidun ontot ilmataskut antavat materiaalin hengittää lämpimällä säällä, mutta samalla ne ovat lämmöneristeenä talven kylmyyttä vastaan. Tuotteet soveltuvat myös monille herkkäihoisille, sekä villa-allergikoille. Kokeile Helmiveneen aitoja babyalpakkatuotteita, tai kotimaisia alpakkasukkia ja ihastut jäljittelemättömään luonnonkuituun! 

Humiseva Harju toimii jälleenmyyjänä Helmineneen tuotteille, joten meiltä saat sekä paikanpäältä haettuna, että postin kautta tilattuna itsellesi taikka lahjaksi laadukkaita ja kestäviä alpakkatuotteita. Tila myy myös omista eläimistä kerittyä villaa mm. kehruuseen, huovutukseen, varpaanvälivillaksi ja täytemateriaaliksi. Omaa lankaa tilalla ei vielä ole saatavilla, mutta asiasta lilmoitetaan heti kun tilanne muuttuu! Ota yhteyttä TÄSTÄ

Postitustavan valitsee asiakas itse, eli joitain tuotteita voi tilata myös kirjelähetyksenä, joka on halvin vaihtoehto. Huomaa, että kirjevaihtoehdolle ei saa seurantakoodia, joten tilaaja ottaa sen vaihtoehdon valitessaan pienen riskin, että kirje hukkuu matkalla, eikä sitä voida jäljittää. Paketti on kalliimpi vaihtoehto, mutta sen kanssa saa seurantakoodin, jonka avulla pystyy aina seuraamaan missä paketti liikkuu.

Tee tilaus TÄSTÄ

Alpakkasukat

Suositut kotimaiset alpakkasukat täyttävät jo sellaisenaan sekä lahjansaajan, että omat tarpeet! Alpakkasukka kuuluu ehdottomasti pakko saada-kategoriaan ja kuuluu löytyä jokaisen vilukissan ja paljon ulkoilevan ihmisen kotoa. Imee itseensä peräti 30% kosteutta ennen kuin tuntuukaan kostealta ja silti lämmittää! Ehdoton talviurheiluun. Yösukkana myös loistava, sillä on havaittu, että alpakkasukka vähentää öisiä lihaskramppeja. Tämä johtunee sen kyvystä tasata tehokkaasti lämpötilaa.

Sukkamalleja on valikoimissamme kolme:

Paksuin saapassukka vahvistetulla pohjalla, 70% alpakkaa, 30% nylonia, hinta: 28€

Unisukka keskellä, 95% alpakkaa, 5% polyamidia, hinta 17€

Vaellussukka, 70% alpakkaa, 30% nylonia. Hinta 26€.

Toimitustapa: Nouto ja postitus (postikulut lisätään hintaan)

Alpakkalangat

Pehmeää 100% babyalpakkalankaa, valmistusmaa Peru. Kerässä 50g (133m), neulotaan 3:n puikoilla. Valitse oma ihana suosikkisi! Helmiveneen värjätyissä tuotteissa on käytetty vain turvallisia väriaineita, jotka kestävät myös pesua. Aze-värejä ei ole käytetty. Kaikki luonnolliset värit ovat värjäämättömiä luonnonvärejä.

Hinta 8,5€ / kerä (4 tai useamman kerän tilaajan hinta 8€/kerä!) Toimitustapa: Nouto ja postitus (postikulut lisätään hintaan).

Suri-pipo

Suri-pipo. Tyylikäs, kevyt ja lämmin. Valmistusmaa Peru.

Hinta: 35€"

Helmi-tumput

Rakastu Helmi-tumppuihin! Superlämpimät ja pehmoiset tumput, joissa ihanan pitkät, ranteita suojaavat varret. Helmi-tumput ovat todella suosittuja ja ne kestävät hyvin käytössä. Kaunis virkkaus. Sisältä pehmeäksi karstattu. Kotimaista käsityötä, Helmiveneen omaa tuotantoa. Löytyy eri kokoja. Näissä ei näpit jäädy!!

Hinta: 40€

Ranteenlämmittimet

Pakko saada ranteenlämmittimet! Sisäosa pehmeäksi karstattu. Kotimaista käsityötä, Helmiveneen omaa tuotantoa.

Pitkä malli 20€

Lyhyt malli 18€