Astutuksiin tarjolla

Sirpucan Spray

s. 28.6.2010

Emä: Sara
Isä: Kivikummun Tonttu Toljander

Spray pitää fysiikastaan huolen työskentelemällä alpakkapatikoilla ja on myös kokenut agilitymestari. Spray mm. näytti emännän kanssa kaapin paikan kesän 2015 agilitykilpailuissa. Vauhtia ja rohkeutta ei puutu! Spraylla on todella hyvä luonne ja se on erittäin rauhallinen käsiteltävä ja se  on periyttänyt todella hyvää luonnetta myös jälkeläisilleen, joita sillä on neljä:

2014 Humisevan Harjun Hera
2016 Humisevan Harjun Aphrodite
2016 Humisevan Harjun Poseidon
2016 Jannulan Cille

Väriltään Spray on valkoinen, jolla on pikkiriikkinen vaaleanruskea pilkku kaulan vasemmalla puolella ja oikean korvan kärjessä.

Suvultaan Spray on mielenkiintoinen. Suvun esi-isistä löytyy maineikas Accoyo-suvun ori Pachacuti, jonka sanotaan jättäneen yhden hienoimmista verilinjoista Kanadaan. Pachacuti jätti jälkeensä todella runsasvillaisia jälkeläisiä, kuten hienon jalostusorin MMR Gondstandardin, joka taas jätti jälkeensä lukuisia eurooppalaisia Grand Champion pokaaleja poiminut Sprayn isänäidinisä Goldsrike. Goldstriken koti on Ruotsissa, josta linjaa on saatu myös Suomeen. Spray on ehdottomasti harkinnan arvoinen orivaihtoehto tulevan kesän astutuskuvioita suunniteltaessa!

Spray ottaa daameja vastaan kotitilallaan! Kysy lisää!
Astutusmaksu 550€ (sis. Alv 24%)

Sprayn vuoden 2014 villa-analyysien tulokset:
Mean fiber diameter: 22.2 microns
Standard deviation: 5.8 microns
Coefficient of variation: 26.1 %
Fibers greater than 30 microns: 8.1 %

Tervetuloa treffeille!

 

 

Incredible Carlos Terrano

s. 4.6.2013

Emä: QAI Vanilla Sky of Incredible,valk. Chilen tuonti 2004

                      QAI oli valinnut tämän emän omaksi ”best of best” jalostusemien joukkoon

Isä: Van Diemen Manco valk., Australia

                      Isän isä Somerset Peruvian Sir Rufus

                      Isän emä Inca Butterfly

                      Isoisänisä Windson Valley Royal Inca

                      Isoisän emä Somerset Peruvian Five Star

                      Emän isoisä Scintilla Shogun

                      Emän isoäiti Suricaya Incanfantasy

Näiden takana Royal Alianza linja sekä Purrumbete/Suricaya linja esimerkiksi kuuluisa Purrumbete Highlander, maailman arvokkaimmaksi tituleerattu alpakkaori, jonka arvo oli peräti miljoona euroa! Sen kuolema huomioitiin maailmanlaajuisesti alpakka-aiheisissa julkaisuissa, mm. alan lehdissä.

Carlos ei ole vain hienoa sukulinjaa, vaan sillä on myös todella hyvät villa-arvot, villaa on runsaasti ja siinä on kaunis kiilto. Kaiken kukkuraksi pojalla on todella hyvä luonne ja se onkin Sprsyn ohella tilamme luottoalpakka, joka soveltuu mihin toimintaan vain!

Jälkeläiset:

18.5.2017 Humisevan Harjun Heathcliff
5.6.2017 Jannulan Dacapo
8.6.2017 Jannulan Domino
21.6.2017 Humisevan Harjun Berserk
4.7.2017 Humisevan Harjun Iris

Carlos on käytettävissä astutuksiin, tarkemman Carloksen sukutaulun löydät Astutukset- osiosta. Carlos ottaa tyttöjä vastaan kotitilallaan, Humisevassa Harjussa.

 

Carloksen vuoden 2014 villa-analyysien tulokset:
Mean fiber diameter: 17.09 microns
Standard deviation: 3,8 %
Coefficient of variation: 22 %
CF: 99,7
SF: 16,79
Curvature: 43,0        

 

 

Hinta: 620€ (sis. alv 24%)

Kuinka astutusasioissa menetellään?

Humisevassa Harjussa astutuksista huolehtii kasvattaja Carita Saarinen ja mikäli emäsi saapuu tilallemme astutukseen, emäsi saa meillä hyvän hoidon ja valvonnan ja astutukset hoidetaan emää kuunnellen. Koskaan emme anna oriin astua emiä vapaasti, emmekä astuta emää, joka kieltäytyy. Tarvittaessa teemme yhteistyötä eläinlääkärin kanssa. Astutukset hoidetaan valvotusti sille tarkoitetussa, puhtaassa tilassa.

Myönnämme vasatakuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat vain elävänä syntyneestä vasasta. Astutukset tosin maksetaan ennen astutusten aloittamista. Kirjoitamme aina astutussopimuksen, joka sisältää tarkemmin infoa käytänteistämme ja asioista vasatakuuta koskien. Voit halutessasi pyytää sopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Carita Saarinen, 045 1398 374 / humisevanharjunalpakat@gmail.com