Myytävänä

Kariniemen Cenni

28.05.2007 Suomi
Mikrosiru: 985120031569872
Rekisterinumero: FIN-0518-07
Ulkomainen rekisterinumero: AREU-002488
Isä: Ronaldo FIN-0501-02
Emä: GSA Chonchita FIN-0502-00
Väri: Dark silver grey, päässä valkoiset merkit

Cenni on 10-vuotias kokenut emä, jolla on jo ennestään saatuja vasoja. Elokuussa 2017 se sai Humisevan Harjun alpakkatilalla nätin tyttövasan, jolla on hieno musta/ruskean sekainen väritys. Vasan isä on Ylitalon Fernando, ruskea valkoisin merkein.

Cenni on säyseä ja rauhallinen luonteeltaan ja enemmän tarkkailija, kuin osallistuja. Se tuo varmaa rauhallisuutta laumaan ja soveltuisi erinomaisesti esim. tasoittamaan nuoremmista tytöistä koostuvaa porukkaa. Varsinainen johtaja Cenni ei ole, joten jos laumassa on jo selkeä alfa, se on lähinnä Cennille helpotus, sillä hän ei juurikaan viihdy ”parrasvaloissa”. Cenni antaa kiltisti hoitaa tarvittavat toimenpiteet ja toivoo vastineeksi ihmiseltään kaunista, rauhallista ja kunnioittavaa käsittelyä. Cenni ei välitä turhista taputteluista, joten halinallea tästä ei saa. Cenni ei ikinä äksyile.

Cenni pitää porkkananpaloista, joita se voi tulla kädestä ottamaan. Syöttäjän täytyy käyttäytyä rauhallisesti. Cenni ei ole lasten leikkikalu, joten toivonkin hänen pääsevän hyvään loppuelämän kotiin, jossa vanhemman leidin annettaisiin vanheta arvokkaasti. Vasoja Cenni voi vielä tehdä, sillä on hyvässä kunnossa eikä vielä mikään ikäloppu. :)

Cennistä ei ole villa-analyysiä.

Cenni asustaa tällä hetkellä hoitopaikalla Humisevan Harjun alpakkatilalla, jossa Cenniä voi tulla tapaamaan sovittaessa. Yhteydenotot Carita Saarinen: 045 1398 374 / humisevanharjunalpakat@gmail.com. Cennin omistavat Olga ja Tuukka Temonen.

Hinta yksinään: 2500€ + alv

 

Cennin vasa

Toistaiseksi nimetön
10.08.2017, Suomi
Mikrosiru: -
Rekisterinumero: Ei rekisterissä
Isä: Ylitalon Fernando
Emä: Kariniemen Cenni
Väri: Bay black / "Sun bleached black" (väri saattaa muuttua ja ruskeus voi jäädä pois ensimmäisen kerinnän jälkeen)

Suloinen ja ryhdikäs elokuussa syntynyt tyttövasa, joka jäi isänsä viimeiseksi jälkeläiseksi sen kuoltua tapaturmaisesti kuluneen kesän aikana. Luonne näyttäisi olevan hyvin utelias ja tuttavallinen ja tästä kaverista saatatkin saada itsellesi oikein kivan kaverin! Villasta ei vielä voi kovin paljon sanoa, muttei mikään huippuvillainen. Väritys on todella kaunis! Ostaja saa itse nimetä vasan. Vieroitus aikaisintaan 6kk ikäisenä, eli 10.2.2018. Tyttövasa voi täysin ongelmitta olla emänsä kanssa vielä pitempäänkin ja se käy vielä mielellään maidolla puolivuotiaana. Suosittelen vieroitusta vasta 8kk ikäisenä ja sen jälkeen.

Vasa asustaa emänsä Cenni kanssa tällä hetkellä hoitopaikalla Humisevan Harjun alpakkatilalla, jossa vasaa voi tulla tapaamaan sovittaessa. Yhteydenotot Carita Saarinen: 045 1398 374 / humisevanharjunalpakat@gmail.com. Vasan omistavat Olga ja Tuukka Temonen.

Hinta yksinään: 2500€ + alv

Pakettitarjous: Yhdessä 4000€ + alv!