Patikointi Ahlaisissa

Alpakkapatikka Kitukoskella n. 2,8km, 3h

Patikointi Kitukoskella

Matka kuljetaan helppokulkuisella hiekkatiellä, joka kulkee kauniin ja joka vuodenajan mukaan vaihtelevan Pohjajoen vierellä.

Kitukosken reitistä erityisen hyvän tekee se, että koko reitti kulkee hyväpohjaista hiekkatietä pitkin ja näin ollen sinun ei tarvitse keskittyä jalkoihisi, vaan voit rennosti nauttia eläin- ja ihmisystäviesi seurasta täysin siemauksin!

Helppokulkuisuutensa vuoksi sopii hyvin myös hieman huonojalkaisemmille patikoitsijoille, sekä lastenvaunujen, pyörätuolin, tai rollaattorin kanssa kuljettavaksi. Matkan pituutta on mahdollista tarvittaessa vielä paikanpäälläkin lyhentää, sillä reitti on edestakainen. Reitin määränpää on kuohuvan Kitukosken laavualueella, jossa teemme nuotiotulet ja ruokailemme herkullisen laavulounaan merkeissä raittiissa ulkoilmassa, sekä keitämme nokipannukahvit.

Sisältö:

  • Patikointia alpakoiden kanssa n. 2,8km. Alpakat opettavat hetkessä elämisen taitoa ja luonto ja eläinten seura alentavat tutkitusti veren kortisolitasoja (stressihormoni), sekä verenpainetta. Anna mielesi rauhoittua ja elpyä!
  • Kerrontaa ja tarinoita alpakoista ja tilan toiminnasta
  • Allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden valmistettu monipuolinen laavulounas
  • Nokipannukahvit + kastamista
  • Harrastelijajärkkärillä otetut kuvat muistoksi retkeltänne! Kenenkään ryhmän jäsenen ei tarvitse puuttua kuvista ja kuvat muokataan kevyesti koneella ja lähetetään haluttuun sähköpostiosoitteeseen

Kokonaisestoaika: N. 3h (varaudu aikataulun joustamiseen, sillä huomioimme jokaisen retkeilijän kunnon ja vauhdin retkillämme)

Kitukosken retki on järjestettävissä ympäri vuoden! Kysy myös lahjakortteja!

Hinta: 60€/hlö 

Alpakkapatikka Alpakkapatikka