Astutuksiin tarjolla

Incredible Carlos Terrano

Astutukset Astutukset Astutukset

s. 4.6.2013

Emä: QAI Vanilla Sky of Incredible,valk. Chilen tuonti 2004

                      QAI oli valinnut tämän emän omaksi ”best of best” jalostusemien joukkoon

Isä: Van Diemen Manco valk., Australia

                      Isän isä Somerset Peruvian Sir Rufus

                      Isän emä Inca Butterfly

                      Isoisänisä Windson Valley Royal Inca

                      Isoisän emä Somerset Peruvian Five Star

                      Emän isoisä Scintilla Shogun

                      Emän isoäiti Suricaya Incanfantasy

 

Näiden takana Royal Alianza linja sekä Purrumbete/Suricaya linja esimerkiksi kuuluisa Purrumbete Highlander, maailman arvokkaimmaksi tituleerattu alpakkaori, jonka arvo oli peräti miljoona euroa! Sen kuolema huomioitiin maailmanlaajuisesti alpakka-aiheisissa julkaisuissa, mm. alan lehdissä.

Carlos sai Huittisten kevätnäyttelyssä 2018 valkoisten senior orien ykköspalkinnon ja näin punainen ruusuke koristaa hänen riimuaan kuvissa. Tuomari Tim Hay piti erityisen paljon pojan rakenteesta ja ryhdistä. Myös Carloksen koko ja yleinen olemus tekivät vaikutuksen. Hyvä purenta ja suorat jalka-asennot. Villaa on runsaasti.

Carlos on hyväluonteinen ja rauhallinen eläin ja sen kanssa on talsittu lukemattomat alpakkapatikkaretket, menty agilitya (tosin ei ole Carloksen lempilajeja), sekä vierailtu monissa monissa tapahtumissa sekä lähellä, että kauempana. Carloksen luonne on muutoin puhdasta kultaa, mutta pojalla on taipumusta pitää takalistostaan erittäin tarkkaa huolta ja koipi herkästi viuhahtaa, jos sinne joku kehtaa koskea. :) 
 

Jälkeläiset:

18.5.2017 Humisevan Harjun Heathcliff
5.6.2017 Jannulan Dacapo
8.6.2017 Jannulan Domino
21.6.2017 Humisevan Harjun Berserk
4.7.2017 Humisevan Harjun Iris
 

Vuoden 2014 villa-analyysien tulokset:
Mean fiber diameter: 17,09 microns
Standard deviation: 3,8%
Coefficient of variation: 22%
CF: 99,7
SF: 16,79
Curvature: 43,0 
 

Carlos ottaa tyttöjä vastaan kotitilallaan, Humisevassa Harjussa. Myös tilan ulkopuoliset astutusreissut ovat mahdollisia ja ehkäpä jopa Carloksen lainaaminen toiselle tilalle joksikin aikaa astutuspuuhiin. Kysy lisää rohkeasti!

Hinta: 620€ (sis. alv 24%)

Sirpucan Spray

s. 28.6.2010, Suomi

Emä: Sara, Ruotsi
Isä: Kivikummun Tonttu Toljander, Suomi

Spray pitää fysiikastaan huolen työskentelemällä alpakkapatikoilla ja on myös kokenut agilitymestari! Spray mm. näytti kaapin paikan emännän kanssa kesän 2015 agilitykilpailuissa. Vauhtia ja rohkeutta ei puutu! Spraylla on todella hyvä luonne ja se on erittäin rauhallinen käsiteltävä ja se on periyttänyt todella hyvää luonnetta myös jälkeläisilleen, joita sillä on neljä:


2014 Humisevan Harjun Hera
2016 Humisevan Harjun Aphrodite
2016 Humisevan Harjun Poseidon
2016 Jannulan Cille


Väriltään Spray on valkoinen, jolla on pikkiriikkinen vaaleanruskea pilkku kaulan vasemmalla puolella ja oikean korvan kärjessä.

Suvultaan Spray on mielenkiintoinen. Suvun esi-isistä löytyy maineikas Accoyo-suvun ori Pachacuti, jonka sanotaan jättäneen yhden hienoimmista verilinjoista Kanadaan. Pachacuti jätti jälkeensä todella runsasvillaisia jälkeläisiä, kuten hienon jalostusorin MMR Goldstandardin, joka taas jätti jälkeen lukuisia eurooppalaisia Grand Champion- pokaaleja poimineen Sprayn isoisän, Gondtriken. Goldstriken koti on ruotsissa, josta linjaa on saatu myös Suomeen. 
 

Vuoen 2014 villatulokset:
Mean fiber diameter 22,2 microns
Standard deviation: 5,8 microns
Cofficient of variation: 26,1%
Fibers greater than 30 microns: 8,1%


Spray ottaa daameja vastaan kotitilallaan, sovittaessa astutuskeikat myös tyttösi luokse, tai mahdollisesti jopa pidemmälle astutusreissulle toiselle tilalle, kysy siis lisää!
Hinta: 550€ (sis. alv24%)

 

Kuinka astutusasioissa menetellään?

Humisevassa Harjussa astutuksista huolehtii kasvattaja Carita Saarinen ja mikäli emäsi saapuu tilallemme astutukseen, emäsi saa meillä hyvän hoidon ja valvonnan ja astutukset hoidetaan emää kuunnellen. Koskaan emme anna oriin astua emiä vapaasti, emmekä astuta emää, joka kieltäytyy. Tarvittaessa teemme yhteistyötä eläinlääkärin kanssa. Astutukset hoidetaan valvotusti sille tarkoitetussa, puhtaassa tilassa.

Myönnämme vasatakuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat vain elävänä syntyneestä vasasta. Astutukset tosin maksetaan ennen astutusten aloittamista. Kirjoitamme aina astutussopimuksen, joka sisältää tarkemmin infoa käytänteistämme ja asioista vasatakuuta koskien. Voit halutessasi pyytää sopimuksen etukäteen tutustuttavaksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Carita Saarinen, 045 1398 374 / humisevanharjunalpakat@gmail.com