Astutuksiin tarjolla

Sirpucan Spray – Ryhdikäs ja elinvoimainen atleetti

s. 28.6.2010

Emä: Sara
Isä: Kivikummun Tonttu Toljander

Ryhdikäs, hyvänkokoinen ja runsasvillainen ori ottaa vastaan hemaisevia alpakka­‐daameja kotitilallaan. Lähialueille voidaan myös tehdä kotikäyntejä.

Spray pitää fysiikastaan huolen työskentelemällä keula-alpakkana alpakkapatikoilla ja on myös kokenut agilitymestari. Spray mm. näytti emännän kanssa kaapin paikan kesän 2015 agilitykilpailuissa. Vauhtia ja rohkeutta ei puutu! Spraylla on todella hyvä luonne ja se on erittäin rauhallinen käsiteltävä. Hän voisi toimia vaikka opetusalpakkana kynsienleikkuussa tms. toimenpiteissä.

Spraylla on yksi, erittäin lupaava jälkeläinen, Humisevan Harjun Hera, joka tällä hetkellä kantaa tilamme emälauman parasta villaa (muiden vauvavillat mukaan lukien). Heralla on myös uskomattoman rohkea, seurallinen ja ennakkoluuloton luonne ja sen kanssa voi vaikka leikkiä hippaa tarhassa (emäntä on se joka juoksee karkuun).

Spraysta lisää tilan alpakat‐ osiossa.

Tervetuloa treffeille!

Hinta: 550€ (sis. alv 24%)

Incredible Carlos Terrano - Satuprinssi

s. 4.6.2013

Emä: QAI Vanilla Sky of Incredible,valk. Chilen tuonti 2004

                      QAI oli valinnut tämän emän omaksi ”best of best” jalostusemien joukkoon

Isä: Van Diemen Manco valk., Australia

                      Isän isä Somerset Peruvian Sir Rufus

                      Isän emä Inca Butterfly

                      Isoisänisä Windson Valley Royal Inca

                      Isoisän emä Somerset Peruvian Five Star

                      Emän isoisä Scintilla Shogun

                      Emän isoäiti Suricaya Incanfantasy

Näiden takana Royal Alianza linja sekä Purrumbete/Suricaya linja esimerkiksi kuuluisa Purrumbete Highlander

On sanomattakin selvää, että tämän pojan suvussa kimaltelee toinen toistaan timanttisempia yksilöitä, todellista eliittiä! Jos tahdot suoda jälkipolvelle ripauksen tähtipölyä, niin toivotamme lämpimästi tervetuloa Humisevan Harjun pahnoille.

Carlos ei ole vain kaunista ulkonäköä, upeaa ja runsasta villaa, sekä huippuluokan sukujuurta, hän on valikoitunut tilallemme myös asiallisen käytöksensä puolesta. Carlos tekee vaikutuksen kaikkiin jotka hänet tapaavat. Tässä miehenalussa piilee todellakin jotain hyvin voimallista ja syvä viisaus on nähtävissä sen vielä nuorissa silmissä. Luoja tietää minkälaisen vaikutuksen se toisiin jättää ollessaan varttuneempi! Carlos nauttii luonnossa patikoinnista kauniissa maisemissa asiakkaiden kanssa, edustaa Humisevan Harjun tilaa markkinoilla ja tapahtumissa joihin hänet kutsutaan, sekä joskus voi jopa intoutua hiukan agilityakin harrastamaan. Se tosin on hiukan lapsellista puuhaa tällaiselle royaltylle...

 

Hinta: 620€ (sis. alv 24%)