Seppä Tomi Dietrich

Näytöstaontaa tapahtumiin, takotuotteet tilauksesta, paja avoinna ma-ke klo 11-17. 

Pajan osoite Varputie 20, 29900 Merikarvia
Tomi Dietrich puh. 040 5079924

Alpakkatreffeillä Tomi myös paikalla takomassa Humisevan Harjun alpakkatilalla. Alpakkatreffeistä löydät tietoa ja päivämäärät täältä. 

Seppä Tomi Dietrich

Sepän työ

Sepän lähes kadonnut ammattikunta on tehokkuuden ja tuottavuuden yhteiskunnassa kokenut kolhunsa, mutta onneksi tämän päivän tiedostavat kuluttajat alkavat jälleen etsiä laadukasta ja kestävää halvan ja lyhytikäisen tuotteen tilalle. Käsin taidolla ja kustomoidusti tehdyssä tuotteessa on tekijänsä henki, joka tekee siitä uniikin ja arvokkaan aivan toisella tapaa, kuin koneesta ulos sarjassa syljetty vastine. Lisäksi saat juuri sellaisen tuotteen, jota kaipasitkin ja jota voi aina huoltaa ja korjata. Ympäristömme säästyy, kun panostamme laatuun ja pitkäikäisyyteen ja suosimme sellaisia tuotantomuotoja ja materiaaleja, jotka eivät kuormita luontoamme. Kiitos sinulle, tiedostava kuluttaja.

Tomi Dietrich

Haave omasta pajasta toteutui yhdessä opiskelukaverini, Pasi Lähteisen kanssa, kun päätimme hankkia yhdessä paikan, jossa molemmat pääsisi toteuttamaan itseään ja tekemään työtä, josta nauttii. Valmistuimme samalta linjalta Mynämäen käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta seppäartesaaneiksi ja kun saimme tilaisuuden lähteä toteuttamaan unelmiamme, tartuimme siihen. 

Pajamme sijaitsee Merikarvian Alakylässä osoitteessa Varputie 20 ja meidät tunnetaan yhteisnimellä Kyläsepät. Emme kuitenkaan ota vastaan varsinaisesti yhteisiä tilaustöitä, vaan toimimme molemmat täysin itsenäisinä ammatinharjoittajina.