Heran päiväkirja

Humisevan Harjun prinsessa Heran, suuria mietteitä elämän menosta ja tarinoita Humisevan Harjun elämästä!

22.3.2016

Hellurei taas! Kevättä pukkaa, ja ulkonakin alkaa jo viihtyä! Olemme naisporukalla imeneet itseemme kunnolla auringon valovoimaa, kun aurinko on jaksanut niin ihanasti paistaa muutaman päivän. Kumpa vaan kaikki lumet lähtisivät onnellisesti auringon ja tuulen avulla, eikä mitään ikäviä vesisateita, kiitos!

Meillä on kuulkaas alkanut tallissa käydä paljon uutta porukkaa. Ovat tulleet juomaan kahvia ja syömään herkkuja meidän talliin! Ajatelkaa nyt! Onneksi meillekin on sentään aina ollut hyviä porkkananpaloja tarjolla ja muutenkin meitä on hienosti huomioitu. Toistaiseksi on käynyt vain erinomaisen hienosti käyttäytyviä ihmisiä ja olemme tulleet heidän kanssaan toimeen oikein hyvin. Ensin vähän ihmettelimme, että mitä tämä tämmöinen touhu oikein on, mutta nyt olemme itseasiassa alkaneet jo ihan odottaa uusien ryhmien saapumista, niin hauskaa meillä on ollut! Jos uskot olevasi hyvin käyttäytyvä ihminen, niin voit varata oman aikasi suoraan emännältä 045 1398 374 / Carita Saarinen tai humisevanharjunalpakat@gmail.com. Kannattaa kysellä vapaita aikoja heti!

Erityisen jännä viikonloppu on tulossa! Emäntä on kutsunut koolle ensimmäisen alpakkakurssiväen tänne uusiin tiloihin ja oletan, että meidänkin pitää kurssitoimintaan osallistua. Todella jännää, paljon on tulossa ihmisiä! Mutta siitähän ei ole epäilystäkään, olen päättänyt hurmata heistä jokaisen. <3

Aurinkoista pääsiäistä!

21.1.2016

Vuosi 2016 lähti käyntiin niin et heilahti! Meidän alpakoiden kotimaassa Perussa Inkat tekivät aikoinaan ennustuksia joista monet ovat käyneet toteen ja monethan varmaan muistavat ennustuksen, että vuonna 2012 tulisi maailmanloppu? Kyseessähän ei ollutkaan maailmanloppu (kuten ehkä monet ovatkin huomanneet), vaan uuden ajanjakson alku! Minusta uuden alku kuulostaa aina paremmalta kuin kaiken loppu. Minulle se on kyllä ihan sama milloin loppuu edellinen vuosi ja milloin alkaa uusi, JOKAINEN päivä on kuitenkin aina uusi alku. Ainakin jos niin tahtoo. 

Minulle tämä vuosi on jännittävä, sillä alanhan olla jo iso tyttö ja kesällä pääsen jo treffeille. ;) Saapa nähdä mihin se johtaa. Jännittävää vuotta kuitenkin eletään jokatapauksessa. Saatan myös saada pikkusiskon tai pikkuveljen kesällä, jos kaikki menee odotetusti! Lisäksi elämme ensimmäistä täyttä vuottamme Ahlaisissa, jossa olemme viihtyneet erittäin hyvin.

Emännällä käy selvästi taas kova kuhina korvien välissä (kuten aina). Hän on jo pitkään puhellut että tuo meri meidän pitäisi kesyttää ja kun jäät ovat riittävän paksut että siellä näkyy autojen jäljet, sinne mennään patikoimaan. :) Tänään onkin sitten jännä päivä kun emäntä lähtee minun isäni Sprayn ja Carlos-sedän, sekä minun ikäisen söpön Diegon kanssa testaamaan tätä jääpatikkaretkeä. Kuulostaa kyllä tosi hauskalta ja jännittävältä! Minulle kyllä riittää hyvin se, että saan olla kotona perheeni ja kavereideni kanssa. Erityisesti Frederican kanssa, joka on minun paras ystävä. Tykkään myös siitä, että emäntä päästää meidät aina talliin ison pyöröpaalin luokse temuamaan ja syömään suoraan kuormasta samalla kun täyttää meidän heinäverkkojamme. Välillä vaan korvia särkee kun se saattaa innostua laulamaan niin mahottomasti. Eilenkin tapailtiin jotain Disneyn rakkauslauluja, voi huhhuh. 

Hyvää alkavaa vuotta kaikille lukijoillemme! <3 Rakkaudella: Hera 

16.12.2015

Uudessa kodissa on lämmin tunnelma ja tuntuu sille kuin nyt oltaisiin viimein tultu oikeasti kotiin! Olen nähnyt emännän silmissä hullun kiillon jo alkusyksystä asti, kun hän sepältä tilasi varta vasten tallin rakentamista varten kuorimaraudan ja viittasi kintaalla kaikille partaansa hihittelijöille jotka hänen ideoilleen (taas kerran) naureskelivat. Ymmärsin sen uuteen talliin saapuessani, sillä jälleen se emäntä todella tiesi mitä teki. Niin kaunis oli tallimme! Hän oli omin käsin kuorinut kelteistä meille mitä ihanimmat karsinat! (No olihan sillä vissiin vähän apuvoimiakin tallitalkoissa ollut). Jos joku haluaa itselleen samanlaisen, lupasi emäntä kuoria kelteitä muillekin.

Kaikilla on täällä kivaa olla ja pari ryhmääkin on jo käynyt meitä moikkaamassa. Tästä kertoo mm. Maaseudun aikakauslehti Farmi joulunumerossaan. Itsehän pääsin oikein keskiaukeamalle. Tämä toimittaja taisi ihan oikeasti ymmärtää markkina-arvoni, sillä sain AIVAN KOKO SIVUN KOKOISEN KUVAN! Koittakaahan olla pyörtyilemättä ihastuksesta. Tallikaverini Frederica pääsi virnistelemään lehden kanteen. Lukekaa ilmaiseksi hauska juttumme täältä.

Lopuksi haluan vielä muistuttaa, että otamme toki mielellämme Sinutkin vastaan talliimme kahvittelemaan, joten eikun emäntään yhteyttä ja pääsette ihailemaan meitä ihan livenä. 

Carlos-setä änkesi omat joulutervehdyksensä oikein etusivulle, mutta me daamit (+ Cello-setä) lähetetään omat iloiset joulutervehdyksemme Sinulle täältä minun päiväkirjasivuiltani! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille rakkaille lukijoillemme! Toivottavasti tavataan ensi vuonna jossain hauskoissa merkeissä! <3

Jouluterkuin: Hera, daamit & Cello

1.10.2015

Huh sentään! Nyt on kyllä sanottava, että ”kynä ei ole niin sanotusti pysynyt varpaitten välissä” tässä kuluneen vuoden aikana ja siitä suurimmat pahoitteluni! Maailma on tarjonnut minulle niin paljon uutta nähtävää ja koettavaa, että kirjoittaminen on jäänyt hieman vähemmälle. Nyt lupaan kuitenkin reipastua ja kertoa teillekin kotitilamme arjen tapahtumista.

Nyt eletäänkin kuulkaas mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja, sillä olemme kuulleet, että olemme muuttamassa Kullaalta uuteen paikkaan. Emäntä on ollut kovin touhukkaana tässä jo jonkin aikaa ja pihapiiri onkin tyhjentynyt kovaa vauhtia. Hevosetkin lähtivät uusiin koteihin! Voi niitä kavioeläimiä, toivon heille kaikkea hyvää uudelle taipaleelle! Meidän alpakoiden lukumäärä sen sijaan on lisääntynyt. Emäntä on höpissyt, että aikoo keskittyä tästä lähin vain meihin. Ei se mitään, minulle se ainakin kelpaa!

Odotan innolla tulevaa. En tiedä ollenkaan mitä meille on luvassa, mutta mikäli emännän höpinöistä olen oikein tulkannut, on meillä tiedossa paljon suuremmat tilat kuin täällä Kullaalla. Emäntä vaikuttaa positiiviselta ja iloiselta, siitä päätellen asiat eivät voi olla kovin kehnosti. ;)

Muistakaa, että tilamme löytyy myös Facebookista nimellä Wuthering Heights Ky ”Humiseva Harju”, sieltä voitte myös seurata kuulumisiamme, jos täällä ei ole hetkeen näkynyt uusia päiväkirjamerkintöjä!

Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja pitäkäähän huomenna hatuistanne kiinni, on kuulemma luvattu Valio-myrsky!

Terkuin: Humisevan Harjun prinsessa, neiti Hera

30.10.2014

Hei rakkaat lukijani! Omistajani mielestä minulla on hurjan paljon kantaa ottavaa sanottavaa, jota minun pitäisi jakaa rakkaiden ihailijoideni kanssa. Olen imarreltu kiinnostuksestanne, olenhan minä valloittava persoona ja suorastaan syntynyt olemaan esillä! Jo ensimmäisten elinkuukausieni aikana minusta on tehty juttuja mm. Satakunnan Kansaan ja Ulvilan Seutuun (no okei, on niissä vähän omistajastakin jotain mainintaa ollut), ja lisäksi minut haluttiin myös Ahlaste Flikkai Elukkakalenteri 2015 kansikuvaan loistamaan ollessani vasta kuukauden ikäinen ja perheeni otin mukaan myös elokuun kuvaan. Nuorena se on vitsa väännettävä! Näitä kalentereita emäntä voi myydä teillekin, arvoisat lukijani! Me alpakat emme juuri valuutasta välitä, mutta tässä onkin tarkoituksena auttaa muita pikku eläimiä, eli kalenteri maksaa 10€ ja tuotto menee löytöeläinkoteihin kodittomien, hylättyjen eläinten hyväksi, joilla ei ole ollut aivan yhtä helppoa kuin minulla. Vakuuttelivat, että suloisuuteni auttaisi tuoton kerryttämisessä, joten suostuin tietenkin auliisti hommaan!

Kerronpa nyt vähän vielä itsestäni jotain. Nimeni on siis Humisevan Harjun Hera. Sain nimeni Kreikan tarustossa esiintyneen jumalattaren, Heran mukaan, mutta se sopii minulle myös suloisen maitopartani ansiosta! Synnyin 7.7.2014 ja saman kuun lopussa kotitilallamme järjestettiin huikea Farmipäivätapahtuma, joka käynnisti maatilamme varsinaisen toiminnan. Emäntämme oli laittanut kaikkensa likoon yritystä pykätessään ja ehkäpä nimeni uuden syntymän jumalattarena oli emännälle eräänlainen kirjanmerkki. Hienoa olla osa isompaa kokonaisuutta!

Tahtoisin siis jakaa teille kertomuksia tilamme elämästä ja kertoa, mitä tilallamme milloinkin tapahtuu. Siitähän riittää juttua! Lisäksi lisään sekaan vähän omaa pohdintaani, mitä nyt milloinkin mieleeni tulee. Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa! :)

Täältä linkistä näette ihanan kalenterimme kaikkien kuukausien kuvat ja sitäkin kautta pystyy kalenterin samalla hinnalla tilaamaan. Mutta myös emäntä lähettää, sillä hänelläkin on niitä täällä kotona. Postimaksut tulee vielä lisäksi. Ostakaa vaikka joululahjaksi kalenterit sukulaisille ja ystäville! Vannoutuneemmille alpakkafaneille meillä on vielä tietenkin omat kalenterinsa vuodelle  2015, nimittäin alpakkakasvattajien yhdessä kokoama kalenteri! Aito harvinaisuus, jollaista ei varmasti kavereilla ole! Joka sivulla pelkkää alpakkaa! Toinen toistaan suloisempia meikäläisiä! (Onneksi minä en ole siellä, nimittäin veisin kyllä söpöystittelin mennen tullen!) Alpakkakasvattajien kalenteri maksaa 15€ + postit.

http://ahlasteflikat.jalbum.net/ELUKKAKALENTERI_2015/