Hierontaa luonnontuotteilla

Oletko kyllästynyt kireisiin ja kolottaviin lihaksiin?
Haluatko kunnon hierontaa, etkä vain silittelyä?

Hierontaa luonnontuotteilla

Hieronnat Ahlaisissa

Otan vastaan kotonani Ahlaisissa pienessä kodikkaassa tuvassa. Jo ympäristö ja 1860-luvun vanha pakarirakennus kutsuvat Sinua rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta hieronnasta. Koulutukseni on täysin sama, kuin kuntohoitajalla, mutta nimike poistettiin käytöstä, vaikka koulutus jatkui samana. Olen siis lähihoitaja kuntoutuksen koulutusohjelmasta ja tarjoamani hieronta on ennen kaikkea kuntouttavaa hierontaa ja hoivaa. En ota vastaan lääkärin lähetteellä. Käytän työssäni myös voimistavia ja elvyttäviä eteerisiä öljyjä. Olen saanut työstäni erittäin paljon positiivista palautetta ja hierontakokemusta minulla on takana jo yli 6 vuotta. Kotonani on vastassa myös maatiaiskissa Rico, sekä rauhallinen sekarotuinen koiravanhus Rose. Varaa oma aikasi heti! Carita Saarinen / 045 1398 374 tai humisevanharjunalpakat@gmail.com

Kotikäynnit

Kutsu hieroja kotikäynnille! Miten helpottavaa ylellisyyttä mm. perhearkeen, kun hieroja saapuu omaan kotiin, eikä itse tarvitse lähteä mihinkään? Säästä siis kallista aikaasi ja vaivaasi ja kutsu hieroja kotiin. Kotikäynneistä veloitan pienen matkakorvauksen matkasta riippuen.

Hinnat pelkillä pohjaöljyillä: 30€/h (ensimmäinen kerta 25€/h)

Hierontaa luonnontuotteilla

Eteeriset öljyt:

Voimista hieronnan hyvää tekevää vaikutusta ja hemmottele itseäsi ihanilla eteerisillä öljyillä! Jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Yksilöllisesti valittu eteerinen öljy ja suitsuke / tuoksulyhty 35€/h (ensimmäinen kerta 30€/h).

Varaukset:
Carita Saarinen
045 1398 374 / humisevanharjunalpakat@gmail.com