Toiminnan takana

Hei ja kiitoksia vierailusta sivuillamme! Tässä osiossa kerron hieman itsestäni.

Nimeni on Carita Saarinen ja olen syntynyt tammikuussa 1988. Silloin oli talvet kuulemma vielä talvia ja hankikanto saattoi kantaa hevostakin ja lunta tuli niin paljon, että sinne pystyi kaivamaan käytäviä. Liekö äiti vaan jutellut lämpimikseen. Horoskooppimerkkini on vesimies ja vesimiehen luonnekuvaus sopii itseeni kyllä sen verran hyvin että jätän ne jutut sikseen, kaikki tarpeellinen löytyy sitten horoskooppikirjasta! :D

Minä olen tällainen idearikas höpsö! Keksinhän hankkia alpakoitakin ja rupesin järjestämään alpakkapatikoita. Eivätkä ne ideat suinkaan siinä ole, vielä on jemmassa paaaaljon sellaisia joista ei täällä puhuta vielä mitään. ;) On minulla ammattikin, olen kuntoutuksen koulutusohjelmasta valmistunut lähihoitaja. Kuntoutustyö ja auttamistyö ylipäätään ovat minua sydäntä lähellä. Maaliskuussa 2016 valmistuin myös ratkaisukeskeiseksi eläinavusteiseksi valmentajaksi. Katsotaan, minkälaista toimintaa sen saralta kehitetään!

Hevosiakin minulla oli, mutta niistä päätin kesällä 2015 luopua ja panostaa ainoastaan alpakoihin. Hevoset toimivat minulle opettajina, niiltä opein hyvin paljon asioita, mm. sen, että älä hanki hevosia; hanki lisää alpakoita!