Päiväkahvit alpakoiden seurassa

Kesän hauskin ja leppoisin kohde!

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen hetki alpakoiden seurassa Humisevaan Harjuun! Varaa aika omalle ryhmällesi. Hinnat 20€/hlö. Kahvihetkestä voi nauttia alpakoiden aitaukseen katetun pöydän äärellä, tai viihtyisässä alpakkatallissamme. Kahvittelun lomassa on hauska seurailla rauhoittavien ja suloisten alpakoiden puuhastelua ja tarjota niille kädestä porkkananpaloja. Alpakoiden aitaus pysyy siistinä, sillä alpakat asioivat vain tiettyihin kohtiin aitauksessaan.

Viihtyisä alpakkatallimme on suunniteltu ja toteutettu sillä ajatuksella, että vierailijat pääsisivät nauttimaan meille ihanista elämyksistä. Meille sopivat myös erityisryhmät, sillä talliimme on esteetön kulku. Esteetöntä wc:tä tilalla ei ole ja toistaiseksi vierailijat voivat käyttää isäntäväen omaa wc:tä, kunnes tilalle saadaan rakennettua oma esteetön asiakas-wc.

 

Päiväkahvit alpakoiden seurassa sisältää:

  • Alpakoiden ja alpakkatilan toiminnan esittelyn
  • Vapaata seurustelua ja vuorovaikutusta ystävällisten ja seurallisten alpakoiden parissa - Oletko koskaan päässyt kokemaan vastaavaa?
  • Pöytään katetaan erityisruokavaliot ja allergiat huomioiden herkulliset tarjoilut; Onnenkosken Kahvion itse leipomaa juustokakkua, erilaisia suklaa / täytekeksejä, hedelmiä ja tietysti kuumaa juotavaa. Vaihtoehtoina ovat kahvi, luonnonyrttijuoma ja kuuma kaakao. Kertokaa siis varauksennne yhteydessä, mitä kukin haluaa juoda, niin katamme teille pöydän toiveidenne mukaan! Pystymme ottamaan vastaan n. 20 hlö:n ryhmiä, mutta niistä haluaisimme tietää mieluiten hyvissä ajoin etukäteen. Olisiko tämä esimerkiksi vaihtoehto hauskoille kesäjuhlille tai synttäreille?
  • Mahdollisuus tutustua pehmoisiin alpakkatuotteisiin.

Maksuvälineenä meillä käy sekä kortti, että käteinen.

Yhteystiedot:

Carita Saarinen 045 1398 374

humisevanharjunalpakat@gmail.com

Ahlaistentie 627,

29700 Ahlainen

Tykkää meistä myös Facebookissa!