Alpakkapatikat

Kutsumme Sinut kokemaan ainutkertaisen luontoelämyksen!

  • Räätälöidyt ryhmäpaketit sekä yksityisille ryhmille, että tyky-porukoille
  • Mahdollisuus suunnitella erityisryhmille soveltuvat retket, KYSY LISÄÄ!
  • Romanttisesti kaksin, järjestä rakkaallesi yllätys, jota hän ei ikinä unohda

Olemme ainoa tila Suomessa, joka tarjoaa ryhmille ammattitaidolla aktiivista alpakkapatikkatoimintaa. Alpakkapatikka on oma tuotenimemme koskien kaikkia retkiämme, joita järjestämme luontoon näiden Andien ylväiden ja herkkien kamelidien rinnalla. Alpakka hurmaa ja sen kanssa luonnossa retkeily saa aivan uudenlaisen katsantokulman. Kaikki vaan on niin paljon hauskempaa alpakoiden kanssa! Alpakka yhdistää ryhmähenkeä ja puheenaiheet eivät retkellä lopu. Iloa ja naurua ei voi välttää. Joskus on toki elvyttävää keskittyä vain kuuntelemaan luonnon ihmeellistä äänimaailmaa ja imeä kaikilla aisteillaan kokemaansa sisuksiinsa. Tällä tavoin koko sielu ja ruumis voimaantuu ja saat aivan uudenlaista positiivisuutta ja virtaa arkeen. Alpakkapatikka on sitä todellista Green Carea parhaimillaan.

Patikka alpakan kanssa on yhdessä eläimen kanssa rintarinnan kulkemista halki mitä ihanimpien maisemien kauniissa Satakuntalaisessa luonnossa. Se on kuin yhteinen matka; alussa tutustutaan, vähä vähältä eläimen ja ihmisen välille syntyy yhteinen luottamus ja side ja lopulta olon valtaa suuri hyvänolontunne, kun on saanut itselleen uuden ihanan ystävän.


Diego-poika rapsutettavana.

Alpakkapatikka sopii kaikille eläinrakkaille ihmisille, sekä niille, jotka haluavat kokeilla ennakkoluulottomasti jotain ihan uutta ja mieleenpainuvaa. Alpakkapatikka on mm. oivallinen yllätyslahja ystävälle!

Katso läpi eri retkikohteemme ja jos tiedossasi on ehdottaa meille uutta retkikohdetta lähialueilta, tee se ottamalla yhteyttä Yhteystiedot-välilehdeltä. Otamme kaikki hyvät ehdotukset innolla vastaan! Tahdotteko reitteihin räätälöintejä mm. kestoon, sisältöön ja pituuteen? Kysy rohkeasti niin suunnitellaan juuri TEIDÄN OMA ELÄMYS!

Lähetämme patikkaan valmistautumis-ohjeet Teille sähköpostiin varauksen yhteydessä.

Tarvitsetko majoitusta? Kysy lisää niin autan mielelläni löytämään ryhmällenne sopivan majoituskohteen lähialueilta.

Tarkistathan, että omat tapaturmavakuutuksesi ovat voimassa retkelle tullessasi.

EXTRANA: Mahdollisuus saada ryhmästänne muutama järjestelmäkameralla otettu kuva muistoksi retkestänne ohjaajan ottamana. Kuva käsitellään kevyesti tietokoneella ennen lähetystä sovittuun sähköpostiin. Humiseva Harju pyytää lupaa saada käyttää kuvia markkinoinnissaan.