Päiväkahvit alpakkatilalla

Mitä alpakka sanoo? Tule ottamaan selvää!

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen päivä alpakoiden seurassa Humisevaan Harjuun! Varaa aika omalle ryhmällesi, tai ilmoittaudu mukaan avoimiin päiväkahvitapahtumiin, joista infotaan etusivulla Ajankohtaista-palkin alapuolella. Tarjolla herkullisesti katettu kaffepöytä, jonka antimista nautitaan alpakkalauman keskellä ja isossa kaasugrillissä paistuvat grilliherkut tyydyttävät suolaisennälän. Humisevassa Harjussa sinua odottaa iloinen vastaanotto. Soveltuu myös perheen pienimmille. Alpakka on turvallinen eläin aloittaa maatilan eläimiin tutustuminen. Alueelle on esteetön pääsy mm. pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa.

Huom! Tilalla asustaa myös iloinen ja erittäin keppihullu laumanjatke, sekarotuinen koiramme Ares. Kerrothan, mikäli joku osallistujistanne on koirakammoinen, niin tiedämme ottaa Areksen sisälle tapahtuman ajaksi. Muutoin Ares saa leikkiä pihalla vapaasti muiden mukana. 

Päiväkahvit alpakoiden seurassa sisältää

  • Tietoa ja tarinoita alpakoista ja tilan toiminnasta.
  • Vapaata seurustelua ja vuorovaikutusta ystävällisten ja seurallisten alpakoiden parissa.
  • Perinteinen kaffepöytä kattauksineen, sekä grillin herkut. Tarjolla myös teetä ja lapsille mehua. Ilmoitathan erityisruokavalioista hyvissä ajoin etukäteen.
  • Mahdollisuus tutustua ihaniin alpakkatuotteisiin sisällä talossa, jossa myös vessa.
  • Kuvaamme tavallisesti muutaman kuvan kustakin päivästä. Avointen tapahtumien kuvat julkaistaan facebookissa tapahtuman etusivulla, josta jokainen voi saada kuvat käyttöönsä ja niitä on lupa jakaa. Yksittäisten ryhmien kuvat lähetetään tavallisesti siihen sähköpostiin, jonka kanssa varauksista on sovittu. Humisevan Harjun tila pyytää lupaa saada käyttää kuvia markkinoinnissaan. Ilmoita siis, mikäli et halua sinusta otettavan kuvia, tai jollei niitä saa käyttää markkinoinnissa.
  • Aikaa vierailuun varataan tavallisesti 2h. Voit tutustua myös eläinten tiloihin ja talleihin halutessasi. Näet miten alpakat elävät. 

Hinnat

0-3v (taaperoikäiset) ilmaiseksi
4-7v (alle kouluikäiset) 5€
8-16 (peruskouluikäiset) 12€
17v -> (isot ihmiset) :) 20€

Sään mukainen pukeutuminen ja maastoon sopivat jalkineet.