Seppä Tomi Dietrich

Näytöstaontaa tapahtumiin, takotuotteet tilauksesta

Pajan osoite: Varputie 20, 29900 Merikarvia
Sijainti kartalla »

Tomi Dietrich puh. 040 5079924

Sepän työ

Sepän lähes kadonnut ammattikunta on tehokkuuden ja tuottavuuden yhteiskunnassa kokenut kolhunsa, mutta onneksi tämän päivän tiedostavat kuluttajat alkavat jälleen etsiä laadukasta ja kestävää halvan ja lyhytikäisen tuotteen tilalle. Käsin taidolla ja kustomoidusti tehdyssä tuotteessa on tekijänsä henki, joka tekee siitä uniikin ja arvokkaan aivan toisella tapaa, kuin koneesta ulos sarjassa syljetty vastine. Lisäksi saat juuri sellaisen tuotteen, jota kaipasitkin ja jota voi aina huoltaa ja korjata. Ympäristömme säästyy, kun panostamme laatuun ja pitkäikäisyyteen ja suosimme sellaisia tuotantomuotoja ja materiaaleja, jotka eivät kuormita luontoamme. Kiitos sinulle, tiedostava kuluttaja.

Tomi Dietrich

Haave omasta pajasta toteutui yhdessä opiskelukaverin, Pasi Lähteisen kanssa, kun miehet hankkivat yhdessä paikan, joka mahdollisti molempien unelman ja itsensä vapaan toteuttamisen tekemään työtä, josta nauttii. Miehet valmistuivat samalta linjalta Mynämäen käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta seppäartesaaneiksi ja kun eteen tarjottiin tilaisuutta lähteä toteuttamaan unelmiaan Ahlaisiin, päättivät he tarttua siihen. 

Pasin ja Tomin paja sijaitsee Merikarvian Alakylässä osoitteessa Varputie 20. Miehet toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina, mutta voivat ottaa vastaan myös yhteisiä tilaustöitä, kuten isompia ja työläämpiä portti- / aitatöitä yms.