Alpakkajooga

Tule meidän lataamoon...

Meillä pääset ratsastamaan aallonharjalle, sillä alpakkajoogaa ei olla Suomessa aiemmin päästy muualla harrastamaan. Nyt tähän vääryyteen on puututtu lempein, mutta varmoin ottein. Kesä 2018 käynnisti alpakkajoogamme, jotka ponkaisivat välittömästi suosioon, ihmekös tuo... :)

Miksi joogata alpakoiden kanssa?

Alpakka on eläimenä mitä mahtavin seuralainen, kun todella halutaan päästää kaikesta ylimääräisestä irti, unohtaa ajantaju ja uppoutua rauhaan ja hiljaisuuteen. Alpakka on kuin hento henkäys, sen olemus on miellyttävä ja rauhoittava. Alpakoiden seura on parhaimmillaan hyvin tyynnyttävää ja lohdullista, mutta se myös kohottaa mielialaa tehden jokaiselle iloisen mielen.

Alpakkajooga on joogaamista alpakkalauman keskuudessa. Kauniina päivänä joogataan aidatulla pihamaalla, jossa alpakat ja kesäisin syntyvät pikkuvasat tepastelevat ja touhuavat vapaina ympärillä. Hiljentyessäsi saatat tuntea uteliaan ja pehmoisen nuuhkaisun kasvoillasi ja aistia toisen olennon lämmittävän ja keveän läsnäolon. Tule joogaamaan siis mitä parhaimpaan seuraan! 

Kesän 2019 avoimet alpakkajoogat - Ilmoittaudu mukaan!

Joogan ohjaaja: Joogaopettaja Mirja Lamberg, Porin Hyvinvointicenterin yrittäjä

Päivän kulku:
Alkajaisiksi kuulemme lyhyen tilaesittelyn (n. 30min) ja nautimme samalla terveelliset voimasmoothiet. Joogaosuus kestää n. 45min ja se toteutetaan hyvällä ilmalla alpakoille aidatulla pihamaalla, sateisena/tuulisena päivänä sille varatussa, vanhaan talliin tehdyssä Olotilassa, jonne myös alpakat pääsevät hengmaan meidän kanssa. Lopuksi odottaa perinteinen kahvipöytä ja vapaata seurustelua eläinten ja toisten joogaajien kanssa. 

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat Carita Saariselle hyvissä ajoin etukäteen, jotta osataan tarjoiluiden osalta varautua! Eli joko viestiä sähköpostiin humisevanharjunalpakat@gmail.com, tai soittamalla numeroon 045 1398 374.

Vuoden 2019 ajankohdat: 
25.5 lauantaina klo 14-17 (TÄYNNÄ!)
27.6 torstai klo 17-20
11.7 torstai klo 17-20
30.7 tiistai klo 16-19
24.8 lauantai klo 14-17

Hinta: 
28€/hlö, maksetaan käteisellä paikanpäällä. (Tuotemyyntä varten varattu iZettle-kortinlukija, mikäli haluat samalla tehdä ostoksia tilalla.)

Sitovat ilmoittautumiset joogapäiviin hyvinvointicenter.fi -sivujen kautta, tai soittamalla 02 637 6061

Vinkki!
Joogaa voit kysellä myös ryhmäohjelmaksi, esim. jos haussa on hauskaa ja rentouttavaa tyhy-ohjelmaa!