Alpakkajooga

Tule meidän lataamoon...

Meillä pääset ratsastamaan aallonharjalle, sillä alpakkajoogaa ei olla Suomessa aiemmin päästy muualla harrastamaan. Nyt tähän vääryyteen on puututtu lempein, mutta varmoin ottein. Kesä 2018 käynnisti alpakkajoogamme, jotka ponkaisivat välittömästi suosioon, ihmekös tuo... :)

Miksi joogata alpakoiden kanssa?

Alpakka on eläimenä mitä mahtavin seuralainen, kun todella halutaan päästää kaikesta ylimääräisestä irti, unohtaa ajantaju ja uppoutua rauhaan ja hiljaisuuteen. Alpakka on kuin hento henkäys, sen olemus on miellyttävä ja rauhoittava. Alpakoiden seura on parhaimmillaan hyvin tyynnyttävää ja lohdullista, mutta se myös kohottaa mielialaa saaden aikaan iloisen mielen.

Alpakkajooga on joogaamista alpakkalauman keskuudessa. Kauniina päivänä joogataan aidatulla pihamaalla, jossa alpakat ja kesäisin syntyvät pikkuvasat tepastelevat ja touhuavat vapaina ympärillä. Hiljentyessäsi saatat tuntea uteliaan ja pehmoisen nuuhkaisun kasvoillasi ja aistia toisen olennon lämmittävän ja keveän läsnäolon. Alpakoiden seura kohottaa sinut aivan uudenlaiseen aistimaailmaan! 

Mitä alpakkajoogapäivässä tapahtuu? Sopisiko tämä ryhmällemme?


Sisäisen rauhan ja mielihyvän äärelle sinua lempeästi saattelee opettajamme Nina Pörn.

Joogan ohjaaja: Nina Pörn, Feenix Voimalähde

Ninan joogien esittely: 
Tasapainottava jooga antaa meille hellävaraisen mahdollisuuden kehittää itseämme monipuolisesti. 

Harjoittelemme kuuntelemaan kehoamme; mitä se juuri nyt tarvitsee, missä ovat tällä hetkellä rajani, miltä tuntuu olla tietoinen kehostani... Humisevalla Harjulla ohjaan teidät yhden joogakokemuksen läpi, missä kaikki tehdään seisten, alkurentoutuksesta lähtien. Jo noin tunnin mittaisesta harjoituksesta on mahdollista tuntea, miten kehon asento suoristuu ja mieli rentoutuu.

Taustani joogaohjaajana. Olen osallistunut Sonja Kemppaisen (Yoga & Therapy) Kokonaisvaltainen joogaohjaaja-koulutukseen 2018-2019. Kokonaisvaltainen jooga perustuu Hathajoogaan. Minulla on myös pitkä kokemus korealaisesta kamppailulajista, Won Hwa Do:sta (Pyöreän Harmonian Tie). Toimin siinä opettajana silloin kun lajia vielä harrastettiin Suomessa. Astangajoogaa harjoitin muutaman vuoden, ennen kun koin, miten selkäkivut ottivat vallan elämässäni. Silloin kaikki urheilu ja suuri osa arkiliikunnasta jäi tauolle. Kun liikkuminen alkoi taas tuntua mahdolliselta, aloitin joogaohjaajakoulutukseni. Sekä jooga-, että erilaiset hengitysharjoitukset kuuluvat omaan jokapäiväiseen harjoitukseeni.

Lue enemmän minusta ja palveluistani: www.uruz.fi

Päivän kulku:
Alkajaisiksi kuulemme lyhyen esittelyn siitä mihin ollaan tultu ja keitä ollaan (n. 15min) ja nautimme samalla terveelliset voimasmoothiet. Joogaosuus kestää n. 45min ja se toteutetaan hyvällä ilmalla alpakoille aidatulla pihamaalla, sateisena/tuulisena päivänä sille varatussa, vanhaan talliin tehdyssä Olotilassa, jonne myös alpakat pääsevät hengmaan meidän kanssa. Lopuksi odottaa perinteinen kahvipöytä ja vapaata seurustelua eläinten ja toisten joogaajien kanssa. 

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat Carita Saariselle hyvissä ajoin etukäteen, jotta osataan tarjoiluiden osalta varautua! Eli joko viestiä sähköpostiin humisevanharjunalpakat@gmail.com, tai soittamalla numeroon 045 1398 374.

Hinta: 
30€/hlö, (minimilaskutus 210€) ryhmävaraukset maksetaan etukäteen (varausvaiheessa) tilille.

Vinkki!
Hauskat ja rentouttavat alpakkajoogat ovat tulleet todella suosituksi tyhy-, tai polttariohjelmanumeroksi! Ota yhteyttä ja varaa jooga omalle ryhmällesi.