Elämyspaketit ryhmille

Mielessä ikimuistoinen päivä polttareihin, tykyyn tai ihan vain ystävien kesken? Meiltä löytyy takuulla uutta koettavaa ihan jokaiselle mukavassa maalaishengessä ja paketit ovat aina räätälöitävissä. Ensiksi tähdennämme, että päihteettömyyttä on noudatettava tilalla, joten omat alkoholijuomat odottavat sitten saunailtaan.

Perusrunkona meillä toimii tilavierailu alpakkatreffien muodossa, josta löytyy enemmän tietoa Alpakkatreffit- välilehdeltä. Tilalla mahdollisuus grillata ja Vitamixin hampaissa valmistuvat samettiset voimasmoothiet. Myös muunlaisia lounasvaihtoehtoja on mahdollisuus toteuttaa. Kertokaa siis toiveistanne ja suunnitellaan teille kiva päivä! Perusrungon päälle on saatavilla hauskaa ja kiinnostavaa ohjelmaa. Ohjelmavaihtoehtoja on lueteltuna alapuolella ja mikäli sinulla oli ajatuksissasi jotain, mitä ei löydy listalta, kysy rohkeasti! Ideasi saattaa hyvin poikia lisää erilaista ohjelmaa vaihtoehtoihin.

Seppämystiikkaa ja onnenamuletin taontaa

Seppä Tomi Dietrich tuo mukaan myös miesväkeä kiinnostavan aspektin, mikäli alpakat eivät ole kaikille "se juttu" ja toki perinteiset kädentaidot ovat yleensä myös naisväelle tärkeitä ja kiinnostavia aihealueita. Oletkos päässyt koskaan itse kokeilemaan pajavasaralla lyömistä? Sepäntyön esittelyn lisäksi pääsevät halukkaat kokeilemaan taontaa sepän ohjauksessa myös ihan itse ja saavat mukaansa itse takomansa onnenamuletin kaulanauhaan kiinnitettynä. 

Lisäksi, jos mielessäsi on jokin toive sepälle, kuten vaikkapa ovenkahva, vedin, koukku, wc-paperiteline, tai vaikkapa portti pihaasi, voit samalla jättää tilaustyön vetämään. Pienemmät esineet toteutuvat siinä myös ihan päivän aikana ajan sallimissa rajoissa, sillä seppä on koko päivän ajan paikalla työvalmiudessa ja toteuttamassa toiveitanne. 

Kesto: 15min / takoja. 
Hinta: Minimilaskutus 100€ (4 takojaa, eli tunnin kesto) Tämän ylittävältä osuudelta 25€/hlö

Terveyttä ja hyvinvointia Suomen luonnosta

Tervetuloa mukaan tutustumismatkalle Suomen perinteisiin hyötykasveihin perinnehoitaja Miia Ruokolaisen opastuksessa. Miia on käyttänyt kasvien tuomia vaikutuksia hyödykseen sekä lääkinnällisissä, että hyvinvointia ja terveyttä lisäävissä tarkoituksissa niin itsensä ja perheensä hoitamisessa, että myös yrittäjänä. Hän on perinnehoitajan ammatissaan painottunut eritoten kuppaukseen ja hierontaan käyttäen erilaisia kasveja mukana hoidoissaan. Miialla on paljon tietämystä alalta, joten hänen opissaan pääsemme näkemään syvälle kasvien käyttöön sekä muinaisessa magiassa, lääkinnässä, ravitsemuksessa, että kauneudenhoidossa ja ihan jokapäiväisessä elämässä entisajoista tähän päivään.

Luontogourmet

Käymme läpi kasveja, joilla voit hoivata hellävaraisesti ja turvallisesti sekä omaa kehoasi, että lähimmäisiäsi. Tutustumme erilaisiin tapoihin säilöä kasveja sekä luonnosta, että puutarhasta talven varalle. Sään salliessa teemme rentouttavan yrttikävelyn etsien sesongin tarjoamia, syötäväksi kelpaavia kasveja, joista valmistamme pientä luonnon gourmeeta yrttiteen kera ja pääsemme maistamaan aitoja, puhtaita makuja. Miialla on myös omassa salkussaan tarvittavia aineksia, mikäli luontoäiti ei sillä kertaa ole suosiollinen sään, tai keruupaikkojen suhteen. Lisäksi paneudutaan kasvien käyttöön kotilääkinnässä.

Kesto: n. 2h
Hinta: 15€ /hlö

Kauneutta kasveilla

Miten hyödyntää luonnon kukoistusta omalle keholle? Käymme läpi luonnosta saatavien aineksien käyttöä kotikosmetiikassa täysin ilman säilöntä- ja lisäaineita. Ihon kautta imeytyvät luonnon tarjoamat, koko kehoa ravitsevat ja puhdistavat aineet lempeästi hemmotellen. Valmistamme ihonhoitotuotteen kotiinviemisiksi kauden kasveja käyttäen. 
Sään salliessa haemme kasveja itse luonnosta niiden luontaisilta kasvupaikoilta. 

Kesto: n. 2h
Hinta: 15€ /hlö