Alpakkatreffit Humisevan Harjun tilalla

Anna mielesi rauhoittua alpakoiden seurassa. Alpakkatreffit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tapahtumat järjestetään esteettömällä ja turvallisella maatilallamme.

Unelmapäivä sympaattisten alpakoiden ympäröimänä, maittava lounas ja emännän leipomat herkut kahvin / teen kera (lapsille mehu). Mitä mainioin tilaisuus yllättää ystävä tai perheenjäsen perinpohjaisesti, tuo hänet alpakkatreffeille! Myös perheen pienimmät ja vanhimmat viihtyvät lutuisten alpakoiden luona, kukapa ei?! Alpakoille voi vierailun aikana syöttää porkkananpaloja, niitä on tilalla valmiina. Alpakkatreffeillä saat paljon tietoa, ihania elämyksiä, sekä mahdollisuuden tutustua hurmaavaan alpakanvillaan ja siitä valmistettuihin tuotteisiin. Kahden tunnin vierailusta riittää hauskoja muistoja kerrottavaksi pitemmäksikin aikaa!

Tilan emäntä, Carita Saarinen, on todellinen crazy alpaca-lady, jolta ei juttu lopu! Voit kysellä alpakoista kaikenlaista, uraauurtavasta yrittäjyydenmuodosta, tai vain nauttia näiden rauhoittavien eläinten seurassa hiljentyen. Mukaan rento ja iloinen mieli, sekä säänmukaiset vaatteet.

Ilmoittauduthan treffeille etukäteen, jotta osaamme järjestää oikean määrän tarjoiluja pöytään ja varmistamaan, että tila riittää kaikille.

Myös alpakkatuotteita mahdollisuus ostaa paikanpäällä.

Hinnat:
0-3v (taaperoikäiset) ilmaiseksi
4-6v (alle kouluikäiset) 10€
7-16v (peruskouluikäiset) 15€
17+ (isot ihmiset) 20€

Kysy ryhmällesi erillistä varausta! Minimiryhmäkoko 5 hlö. Huom. Yllä olevat hinnat koskevat avoimia päiviä. Erikseen varattaessa ryhmille hinnat iästä riippumatta 20€/hlö sisältäen alvin (ei koske 0-3-vuotiaita, ellei ryhmä koostu pääosin sen ikäisistä).

Kesto: 2h

Varaathan osallistumismaksusi käteisellä! Yrityksille laskutus, tai vaihtoehtoisesti käteismaksu.

Ryhmille eri menuvaihtoehdot, kysy lisää!
 

Avoimien alpakkatreffien aikataulut

Päivitämme tähän aina ajankohtaiset aikataulut!

Kevään 2019 treffit:
2.3 lauantai klo 14.00-16.00
17.3 sunnuntai klo 14.00-16.00
6.4 lauantai klo 14.00-16.00

Varaa aika