Alpakkatreffit Humisevan Harjun tilalla

Anna mielesi rauhoittua alpakoiden seurassa. Alpakkatreffit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tapahtumat järjestetään esteettömällä ja turvallisella maatilallamme.

Unelmapäivä sympaattisten alpakoiden ympäröimänä, pientä tarjottavaa kahvin/teen kera (lapsille mehu). Mitä mainioin tilaisuus yllättää ystävä tai perheenjäsen perinpohjaisesti, tuo hänet alpakkatreffeille! Myös perheen pienimmät ja vanhimmat viihtyvät lutuisten alpakoiden luona, kukapa ei?! Alpakoille voi vierailun aikana syöttää porkkananpaloja, katso ohjeet sopivan kokoisten porkkanaviipaleiden pilkkomiseen alpakoille tältä sivulta. Alpakkatreffeillä saat paljon tietoa, ihanan kokemuksen alpakoista, sekä mahdollisuuden tutustua hurmaavaan alpakanvillaan ja siitä valmistettuihin tuotteisiin. Kahden tunnin vierailusta riittää hauskoja muistoja kerrottavaksi pitemmäksikin aikaa!

Tilan emäntä, Carita Saarinen, vastailee mielellään kysymyksiin alpakoihin ja elämäntapaansa liittyen. Voi myös vain olla ja nauttia näiden rauhoittavien eläinten seurassa hiljentyen. Mukaan rento ja iloinen mieli, sekä säänmukaiset vaatteet.

Ilmoittauduthan treffeille etukäteen, jotta osaamme järjestää oikean määrän tarjoiluja pöytään ja varmistamaan, että tila riittää kaikille.

Myös alpakanvillatuotteita mahdollisuus ostaa paikanpäällä.

Hinnat:
0-3v (taaperoikäiset) ilmaiseksi
4-6v (alle kouluikäiset) 10€
7-16v (peruskouluikäiset) 15€
17+ (isot ihmiset) 20€

Kysy ryhmällesi erillistä varausta! Minimilaskutus 100€ (5 hlö). Huom. Yllä olevat hinnat koskevat avoimia päiviä. Erikseen varattaessa ryhmille hinnat iästä riippumatta 20€/hlö sisältäen alvin (ei koske 0-3-vuotiaita, ellei ryhmä koostu pääosin sen ikäisistä).

Ilman tarjoiluja hinta 10€/hlö. Tarjoilut toteutetaan varauskohtaisesti. Jos vierailu varataan tarjoiluilla, se koskee jokaista osallistujaa, kuin myös se, että tarjoiluja ei oteta. 

Kesto: 2h

Varaathan osallistumismaksusi käteisellä! Yrityksille laskutus, tai vaihtoehtoisesti käteismaksu.

Ryhmille eri menuvaihtoehdot, kysy lisää!
 

Mieli piristyy alpakoiden seurassa

Avoimien alpakkatreffien aikataulut

Päivitämme tähän aina ajankohtaiset aikataulut

Korona-aikana emme järjestä avoimia alpakkatreffejä.
Kysy omalle ryhmällesi omaa erillistä varausta.

Hinnasto löytyy vasemmalta <------

Ilmoittaudu mukaan!

Porkkananpilkkomisohjeet


Näin leikkaat alpakoille porkkananpalat niin, että ne eivät aiheuta eläimille tukehtumisvaaraa!