Alpakkatreffit Humisevan Harjun tilalla

Anna mielesi rauhoittua alpakoiden seurassa. Alpakkatreffit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tapahtumat järjestetään esteettömällä ja turvallisella maatilallamme.

Unelmapäivä kaikille alpakoista kiinnostuneille. Alpakkatreffeillä saat paljon tietoa, ihania elämyksiä sekä mahdollisuuden tutustua hurmaavaan alpakanvillaan ja siitä valmistettuihin tuotteisiin. Kahden tunnin tapahtumastamme riittää riemua ja kerrottavaa pitemmäksikin aikaa!

Treffeillä tarjoillaan grilliherkkuja, emännän leipomuksia kahvin ja teen kera sekä tietenkin mehua lapsille. Syksyllä tarjoamme keittolounasta kylmeneviin päiviin. Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliosta varauksesi yhteydessä.

Varaa aika

Raudanlujaa meininkiä Seppä Tomi Dietrichin seurassa

Alpakkatreffeillä pajavasaran kilke luo tapahtumaan aitoa maalaistunnelmaa. Taonnan seuraaminen herättää useimmilla paljon muistoja tarjoten myös nuoremmille sukupolville uutta koettavaa.

Lisämaksusta tilallamme on mahdollisuus sepän opastuksessa takoa itselleen esimerkiksi koru. Tietenkin sepälle voi jättää myös päivän aikana pieniä ja miksei isompiakin tilaustöitä. Pienemmän valmistuvat näppärästi jo vierailusi aikana.

Kysy lisää

Alpakkatreffien aikataulut

Päivitämme tähän aina ajankohtaiset aikataulut!