Alpakkatreffit Humisevan Harjun tilalla

Anna mielesi rauhoittua alpakoiden seurassa. Alpakkatreffit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tapahtumat järjestetään esteettömällä ja turvallisella maatilallamme.

Unelmapäivä sympaattisten alpakoiden ympäröimänä, pientä tarjottavaa kahvin/teen kera (lapsille mehu). Mitä mainioin tilaisuus yllättää ystävä tai perheenjäsen perinpohjaisesti, tuo hänet alpakkatreffeille! Myös perheen pienimmät ja vanhimmat viihtyvät lutuisten alpakoiden luona, kukapa ei? Alpakoille voi vierailun aikana syöttää porkkananpaloja, katso ohjeet sopivan kokoisten porkkanaviipaleiden pilkkomiseen alpakoille tältä sivulta. Alpakkatreffeillä saat paljon tietoa, ihanan kokemuksen alpakoista, sekä mahdollisuuden tutustua hurmaavaan alpakanvillaan. Kahden tunnin vierailusta riittää hauskoja muistoja kerrottavaksi pitemmäksikin aikaa!

Tilan emäntä, Carita Saarinen, vastailee mielellään kysymyksiin alpakoihin ja elämäntapaansa liittyen. Voi myös vain olla ja nauttia näiden rauhoittavien eläinten seurassa hiljentyen. Mukaan rento ja iloinen mieli, sekä säänmukaiset vaatteet.

Ilmoittauduthan treffeille etukäteen, jotta osaamme järjestää oikean määrän tarjoiluja pöytään ja varmistamaan, että tila riittää kaikille.

Hinnat:
0-3v (taaperoikäiset) ilmaiseksi
4-6v (alle kouluikäiset) 15€
7-16v (peruskouluikäiset) 20€
17+ (isot ihmiset) 25€

Kysy ryhmällesi erillistä varausta! Minimilaskutus 125€ (5 hlö). 

Ilman tarjoiluja vierailut tilalla 15€/hlö. Tarjoilut toteutetaan varauskohtaisesti. Jos vierailu varataan tarjoiluilla, se koskee jokaista osallistujaa, kuin myös se, että tarjoiluja ei oteta. Avoimet alpakkatreffit sisältävät aina myös tarjoilut.

Kesto: 2h

Voit maksaa varausvaiheessa tilille, jolloin tarvitsemme kuitin maksutapahtumasta tositteeksi maksusta. Voit myös maksaa käteisellä paikalle saapuessasi. Yrityksille laskutus, tai vaihtoehtoisesti käteismaksu. Huomaathan, että varaukset ovat sitovia.
 

Tervetuloa nauttimaan ystävällisten alpakoidemme seurasta!

Mieli tyyntyy ja voimaantuu alpakoiden seurassa

Avoimien alpakkatreffien aikataulut

21.8.2022 klo 17-19

Sitovat ilmoittautumiset 19.8 klo 16:00 mennessä.


Kysy omalle ryhmällesi omaa erillistä varausta. Huomaa minimilaskutus 125€ yksityisille alpakkatreffeille (kattaa 5 aikuisen osallistumisen). Lisähenkilöt laskutamme hinnastomme mukaisesti.

Hinnasto löytyy vasemmalta <------

Ilmoittaudu mukaan!

Porkkananpilkkomisohjeet :)


Näin leikkaat alpakoille porkkananpalat niin, että ne eivät aiheuta eläimille tukehtumisvaaraa!