Alpakkatuotteet

Babyalpakka on yksi maailman hienoimmista ja arvostetuimmista luonnonmateriaaleista maailmassa, sillä sen keveys ja silkkimäinen tuntu ovat vailla vertaa. Kuidun ontot ilmataskut antavat materiaalin hengittää lämpimällä säällä, mutta samalla ne ovat lämmöneristeenä talven kylmyyttä vastaan. Tuotteet soveltuvat myös monille herkkäihoisille, sekä villa-allergikoille. Kokeile Helmiveneen aitoja babyalpakkatuotteita, tai kotimaisia alpakkasukkia ja ihastut jäljittelemättömään luonnonkuituun! 

Humiseva Harju toimii jälleenmyyjänä Helmineneen tuotteille, joten meiltä saat sekä paikanpäältä haettuna, että postin kautta tilattuna itsellesi taikka lahjaksi laadukkaita ja kestäviä alpakkatuotteita. Tila myy myös omista eläimistä kerittyä villaa mm. kehruuseen, huovutukseen, varpaanvälivillaksi ja täytemateriaaliksi. Tilan omaa, emännän itse käsin kehräämää lankaa myös nyt saatavilla! Ota yhteyttä TÄSTÄ! 

Postitustavan valitsee asiakas itse, eli joitain tuotteita voi tilata myös kirjelähetyksenä, joka on halvin vaihtoehto. Huomaa, että kirjevaihtoehdolle ei saa seurantakoodia, joten tilaaja ottaa sen vaihtoehdon valitessaan pienen riskin, että kirje hukkuu matkalla, eikä sitä voida jäljittää. Paketti on kalliimpi vaihtoehto, mutta sen kanssa saa seurantakoodin, jonka avulla pystyy aina seuraamaan missä paketti liikkuu.

Tee tilaus tästä

Alpakkasukat

  

Suositut kotimaiset alpakkasukat täyttävät jo sellaisenaan sekä lahjansaajan, että omat tarpeet! Alpakkasukka kuuluu ehdottomasti pakko saada-kategoriaan ja kuuluu löytyä jokaisen vilukissan ja paljon ulkoilevan ihmisen kotoa. Imee itseensä peräti 30% kosteutta ennen kuin tuntuukaan kostealta ja silti lämmittää! Ehdottoman hyvä valinta talviurheiluun. Yösukkana myös loistava, sillä on havaittu, että alpakkasukka vähentää öisiä lihaskramppeja. Tämä johtunee sen kyvystä tasata tehokkaasti lämpötilaa. Sopii hyvin myös erityisesti diabeetikoille ja reumaatikoille.

Alpakkasukka alpakan kuvalla

Koostumus 65% alpakka, 30% nylon, 5% elastaani
Värivaihtoehdot musta ja harmaa (mustassa sukassa harmaa alpakan kuva)
Hinta: 27€

Ohut malli, erinomaiset esim. kapeampiin kenkiin

Koostumus 70% alpakka, 25% nylon, 5% elastaani
Värivaihtoehdot musta ja valkoinen
Hinta: 18,50€

Alpakkalangat

 

Pehmeää 100% babyalpakkalankaa, valmistusmaa Peru. Kerässä 50g (133m), neulotaan 3:n puikoilla. Valitse oma ihana suosikkisi! Helmiveneen värjätyissä tuotteissa on käytetty vain turvallisia väriaineita, jotka kestävät myös pesua. Aze-värejä ei ole käytetty. Kaikki luonnolliset värit ovat värjäämättömiä luonnonvärejä.

            

Hinta 9€ / kerä (4 tai useamman kerän tilaajan hinta 8,50€/kerä!)
Toimitustapa: Nouto ja postitus (postikulut lisätään hintaan).

Suri-pipo

Suri-pipo. Tyylikäs, kevyt ja lämmin. Valmistusmaa Peru.

Hinta: 35 €      EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!

Helmi-tumput

Superlämpimät ja pehmoiset tumput, joissa ihanan pitkät, ranteita suojaavat varret. Helmi-tumput ovat todella suosittuja ja ne kestävät hyvin käytössä. Kaunis virkkaus. Sisältä pehmeäksi karstattu. Kotimaista käsityötä, Helmiveneen omaa tuotantoa. Löytyy eri kokoja. Näissä ei näpit jäädy!!

Hinta: 50 €      EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!

Ranteenlämmittimet

Pakko saada ranteenlämmittimet! Sisäosa pehmeäksi karstattu. Kotimaista käsityötä, Helmiveneen omaa tuotantoa.

Hinta: 25 €      EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!