Kuntouttava hieronta

Yksilöllistä ja tehokasta hierontaa alan parhailla kotimaisilla luomutuotteilla, edullisesti. Tervetuloa tutustumaan!

Hieronnat Ahlaisissa

Otan vastaan kotonani Ahlaisissa, Westerlundintiellä. Koulutukseltani olen lähihoitaja kuntoutuksen koulutusohjelmasta ja tarjoamani hieronta on ennen kaikkea kuntouttavaa hierontaa ja hoivaa ja ennaltaehkäisevää hoitoa. Lisäkoulutuksena kävin tammikuussa 2018 alan huippuammattilaisen, Ulla-Maija Gracen stressiniskahierontakoulutuksessa, josta työsalkkuuni tarttui upeiden, tehokkaiden menetelmien lisäksi myös innostus kouluttautua alalla vielä lisää. En ota vastaan lääkärin lähetteellä. Käytän työssäni voimistavia ja elvyttäviä eteerisiä öljyjä, sekä alan parhaita kotimaisia luomuhierontaöljyjä, jotka on kehitetty palvelemaan yleisimissä stressi- ja lihaskramppitiloissa. Palaute on ollut hyvää ja hierontakokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2010 alkaen.

Kotonani on vastassa sekalainen sakki, sillä portilla sinua odottaa "hieman" yli-innokas keppihullu, sekarotuinen Ares, sekä lauma alpakoita laiduntaa pihapiirissä. Pieni Ilmari poika elävöittää myös omalla pienellä persoonallaan. Pääasiassa tunnelma hieronnassa on kuitenkin rentouttava ja rauhallinen. :) Tervetuloa kokeilemaan!

Hinnat: 35€/h

Koti- / työpaikkakäynnit

Kutsu hieroja kotikäynnille! Miten helpottavaa ylellisyyttä mm. perhearkeen, kun hieroja saapuu omaan kotiin, eikä itse tarvitse lähteä mihinkään? Säästä siis kallista aikaasi ja vaivaasi ja kutsu hieroja kotiin. Kotikäynnille lähden, mikäli tarvitsijoita on kaksi tai enemmän. Maksimissaan pystyn saman päivän aikana hieromaan 8-9h (yleensä 1 hieronta kestää 1h).

Hinta kotikäynnille: 45€/hlö

Kotikäyntejä toteutan Porissa ja Porin lähikunnissa, kysy vain rohkeasti lisää!